Via Revolucionaria Bonarda Pura 2017

190,00 DKK

Bonarda lavet efter maceration carbonique-metoden, fuldstændig som en beaujolais.
 
stk.
Bonarda lavet efter maceration carbonique-metoden, fuldstændig som en beaujolais.

Gastro skriver februar 2016: "Rødvin på 10,5 %! Kan det blive mere svageligt. Er druerne overhovedet modne, har Michelin-brødrene efterladt restsukker i store mængder? Ingen af delene. Matias Michelini grundlagde Passionate Wine, da han blev træt af argentinsk mainstream i 2009. Nu er han blevet landets vulkan, en urkraft af nyskabelse. Og vi skal være glade for, at hans vine er i Danmark. Saftspændt næse med danske kirsebær, jordbær og tranebærsaft. Lakrids, mint og sort te. Letbenet, frugtstyret, mostet og klart uden svovl eller med meget lavt niveau. Blød og fløjsagtig viskositet med let tannisk bid og mild syre. Stenet og teagtig præsens. Maceration carbonique stil. Enkel vin, men skræmmende nemt drikkelig. Helt uden referencer. Hvordan skal man vurdere den? Jeg vælger den subjektive." 5 stjerner.  RLJ 

Se mere om metoden her.

* 100 % Bonarda
* 10,5 % alkohol.
* Single Vineyard, Tupungato. Gamle parceller.
* Biodynamisk landbrug, men er ikke certificeret.
* Fermentation: Maceration carbonique.
* Anvendes til grillet fisk, fjerkræ og terrassevin og i blindsmagninger. 
  5000 flasker i alt fra gamle pergola stokke.

Kunder der har købt dette produkt har også købt