Vinsmagning

Hver første fredag i måneden smager vi vine fra kl. 18-19.30 for at udbrede kendskabet til vores vine og vores butik Malbeck+. Vi improviserer fra gang til gang og man kan spare 20 % på smagte vine på selve aftenen.  Malbeck+, Istedgade 61

Alle vinene ved smagningerne er ikke nødvendigvis argentinske. Det underliggende tema vil være argentinsk, men diskussionen og pointen ved de enkelte smagninger vil i vidt omfang være universelle og gælde for vin generelt. Smagningerne henvender sig i høj grad til folk, der ikke ved meget om vin, men gerne vil vide mere. Vi kan alle sammen smage og gør det hver dag, og det er ikke anderledes med vin: det kræver højest en bevidsthed om vinen, og det er vores målsætning at øge denne bevidsthed hos jer med smagningerne. Hvorfor smagen vinen, som den gør?

Udover hyggen i selskabet og de gode vine, vil vinen blive præsenteret og forklaret, så man fremadrettet er udrustet til at forklare – og sætte ord på – hvilken smagsoplevelse der eftersøges, hvad enten det er på restauranten eller hos vinhandleren eller på vinbaren.

Antallet er begrænset til 25 personer pr. arrangement - din tilmelding er bindende.


{{amount}}